Nyári Akció. Most 50% kedvezménnyel.

Legyengült az immunrendszered? Stresszesek a hétköznapok?

Erősítsd Meg Tested és Lelked Mozgással és Meditációval.

Teljesen Kezdő Videós Online Jógatanfolyam. Egyszeri Díj, Örök Használat.

Most 50% kedvezménnyel és 4 alkalmas ajándék online jógagyakorló bérlettel.

A tanfolyam 15 éves kortól 75 éves korig szinte mindenkinek ajánlott.

Akciónkból hátralévő idő:

 • 00

  nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  mp

„A felépülésemben rengeteget jelentett a jóga. A professzor úr alig hitt a szemének, mert sokkal hajlékonyabb voltam, sokkal több mindent meg tudtam csinálni, mint azt remélni lehetett. 2018 őszén így aztán már jógatáborba is el mertem menni, ott négy nap alatt 15 jógaórát csináltam végig. Innentől nem volt kérdés hogy mindenképpen a jóga az én utam.”
Blanka, 72, nyugdíjas, Békéscsaba

Több mint 8 óra vezetett online videós kezdőjóga oktatás, kényelmesen az otthonodból. A videókat bárhol, bármikor újra nézheted, ahányszor csak kedved tartja.


Ha stresszes az életed, ha cukorbeteg vagy, ha visszér, izületi, derék, gerinc, mozgásszservi, szív, érrendszeri és keringési vagy hormonális, női problémákkal küzdesz, esetleg túlsúlyos vagy akkor úgy gondolom, hogy megtaláltad amit keresel.

De még mielőtt bármi többet is mondanék a tanfolyamról, kérlek olvasd el egy tanítványom történetét:

Katika

A kép csak illusztráció

„H. Istvánné, Kati vagyok, 63 éves, nyugdíj előtt álló általános iskolai pedagógus. Kálváriám a derék és csípő fájdalmakkal 5 évvel ezelőtt kezdődött. Szerencsére időben elkezdtem jógázni, melynek segítségével sikerült megúsznom még egy műtétet is. A fájdalom először a derekamban jelentkezett. Egyre nehézkesebbé vált a leülés és felállás, és hamarosan már az 1 éves unokámat sem tudtam felemelni. A másodikon lakom, a házban sajnos nincs lift, így a mindennapok során egyre több időmbe telt feljutni a lakásomba.

Az orvosok előbb azt mondták, hogy gyulladásban van a deréktáji terület, majd csigolya kopást állapítottak meg. Gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat kaptam, valamint fizikoterápiára is járnom kellett. De igazából egyik sem segített. A fájdalom és a mozgásban való korlátozottságom nem múlt el. Sajnos mindezek miatt egyre kevésbé tudtam elvégezni mindennapi teendőimet, mert például a főzés, takarítás, bevásárlás mind-mind aktív mozgással járnak. Nagyon kellemetlenül éreztem magam emiatt. A családtagjaimmal és barátaimmal is ingerültebb lettem. Segíteni próbáltak és én elég nehezen viselem, ha másik segíteni akarnak. Önállóan szeretem megoldani a feladataimat.

A fájdalomcsillapítók miatt émelygés fogott el, és gyakran felment a vérnyomásom is. A mindennapos fájdalom nagyon elkeserített. De hála a jó Istennek egyszer csak megérkezett az igazi segítség, a jóga. Már azon gondolkodtam, hogy megműttetem magam, amikor is felhívott egy régi barátnőm, Évi.

Elmeséltem neki, hogy mennyit küzdök a derekammal. Erre ő azt mondta, hogy ne aggódjak, neki is nagyon hasonló problémái voltak – rengeteget fájt a csípőízülete – és egy nagyon egyszerű módszerrel sikerült megszüntetnie. Először nem akartam neki elhinni. De aztán átvillant az agyamon: végül is mit veszíthetek?

A következő héten elkezdtem a jógaórákat. Először magánórákat vettem Mónikától, de nem sokkal később úgy döntöttem, hogy elvégzek egy kezdő jóga-tanfolyamot. Még ma is alig hiszem el: de kb. 4 hét után már enyhültek a fájdalmaim és könnyebben tudtam mozogni.

Azóta folyamatosan jógázom otthon is és a fájdalom egyre ritkábban tér vissza. Azt mondhatom, hogy a mozgásom most már szinte olyan mint régen. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy a jógázás megváltoztatta az egész életem. A tervezett műtétem elmaradt, és állapotom olyan, mint kb. 5 évvel ezelőtt: könnyedén elvégzem a napi teendőket, nem akadályoz semmi. Ráadásul, néhány fölösleges kilót is sikerült leadnom.”

„Kedves Mónika! A díjmentes videóidat megnéztem, hébe-hóba veled is gyakoroltam. Már az első videóidnál abszolút hitelesnek éreztelek és terveztem a normál áras előfizetést is - hiszen 12.000 Ft sem sok - de csak halogattam és most megvásároltam. Itt és most a segítségeddel: "megérkeztem". Boldog vagyok, és köszönök mindent előre is, amit általad illetve, a jóga segítségével magam és a környezetem javára tehetek.”
Ildikó, Budapest


Katika története nem egy egyedi történet. Az általam összeállított videós jógatanfolyam nagyon sok embernek segített már és megváltoztathatja a Te életminőségedet is.

Ha őszintén akarod a pozitív változást, akkor kérlek, tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 • Munkahelyi stressz gyötör, vagy párkapcsolati problémáid vannak?
 • Magas a vérnyomásod, hát vagy derékfájással küzdesz?
 • Szeretnél fittebb lenni, esetleg túlsúlyos vagy?
 • Nincs jógastúdió a közeledben, vagy nincs időd elmenni egy jógaórára?
 • Otthon ülő anyuka, nagymama vagy kismama vagy?
 • Vagy csak szimplán nyugalomra és boldogságra vágysz, mert nem találod a helyed ebben fénysebességgel rohanó világban és szeretnél egy kicsit lelassulni és megtalálni belső békédet?

Ha bármelyik fenti kérdésre IGENNEL válaszoltál, akkor ez az üzenet NEKED szól, kérlek olvasd tovább.

Lenkefi Mónika

Szeretettel üdvözöllek,

a nevem Lenkefi Mónika, Közel 10 éve oktatok jógát Békéscsabán az Ízisz Jóga Stúdióban és szerte az országban ahová meghívnak. Két gyönyörű kislányom van (Luca 14, Lola 12) és 24 éve élek boldog házasságban férjemmel.

A küldetésem az, hogy a jóga holisztikus rendszerén keresztül segítsek – az olyan embereknek mint Te – a testi és lelki gyógyulásban.

Közel 10 éve indítottam első kezdő jóga-tanfolyamomat. Kurzusaimon már több mint 1000 ember vett részt.

„Miért iratkoztam fel az online kezdőjóga kurzusra? Mert egy reggel felébredtem azzal az éles gondolattal a fejemben, hogy nem érzem jól magam a bőrömben és nekem jógáznom kell. Google. Kezdő online jógatanfolyam. És hajrá, hajrá: gyerünk, ide nekem a jógát és hatezer évet! Életem legjobb döntése volt.”
Márta, 45, marketing asszisztens, Őriszentpéter


Az elmúlt tíz évben számtalan emberrel találkoztam, akik különféle problémákkal küzdöttek. A rendszeres jógagyakorlás a következő testi-lelki bajaikra adott megoldást:

 • munkahelyi vagy poszt traumás stressz;
 • folyamatos fáradtság, álmatlanság;
 • párkapcsolati problémák, női panaszok;
 • túlsúly, gerinc vagy derékfájás;
 • izületi problémák, gerincsérv;
 • magas vérnyomás, kezdeti cukorbetegség, potencia problémák.
Lenkefi Mónika

Mindamellett, hogy nagyon sokan látogatnak el stúdiómba, számtalan megkeresést kapok az ország különböző pontjairól, emailben, telefonon, és Facebook-on is. Ezek az emberek úgyanúgy a segítségemet kérik egy magánóra, egy tanfolyam, vagy éppen egy csoportos óra keretében, mint azok akik személyesen jönnek el hozzám. Mivel az én időm is véges ezért a legtöbb ilyen jellegű kérésnek nem tudok eleget tenni. Bármennyire is szeretnék, sajnos nem tudok eljutni – legalábbis fizikálisan – mindenkihez.

Ezért döntöttem úgy egy jó évvel ezelőtt, hogy készítek egy teljesen átfogó vezetett videós online jógatanfolyamot kezdő és újrakezdő jógázóknak.

Teljesen mindegy, hogy Budapesten, Győrben, Zalaegerszegen, Debrecenben, Kecskeméten vagy Salgótarjánban élsz, az online kezdő jógatanfolyamot te is könnyedén el tudod végezni kényelmesen, otthonról, az interneten keresztül.

A vezetett videós tanfolyamot úgy építettem fel, hogy Te is könnyedén el tudd végezni, akkor is ha még soha életedben nem léptél jógaszőnyegre. Nem szükséges hozzá más mint egy számítógép, internet kapcsolat is némi önszorgalom.

Garantáltan meg tudod csinálni Te is. Otthonról, egyedül.

A közel 50 magyarázó videó lépésről-lépésre, kézenfogva vezet majd az alapoktól egészen az első teljes másfél órás gyakorlásig. A tanfolyamom minden részletre kitér, használata egyszerű és nagyon jól értelmezhető. A teljes tanfolyamhoz azonnal hozzáférsz a megrendelés után.


Szeretettel várlak, ha:

 • még soha nem jógáztál vagy újrakezdő vagy, és kedveled a kihívásokat;
 • szereted a dinamikus, lendületes mozgásformákat, és testi-lelki egészséged és egyensúlyod helyreállítására törekszel;
 • komolyan gyógyulni szeretnél.
Lenkefi Mónika

A vezetett videós online kezdő jógatanfolyamom a következő kérdésekre is választ ad:

 • Fiatalnak, hajlékonynak, erősnek kell-e legyek, ha jógázni szeretnék? (a rövid válasz: NEM, és a részleteket majd megtudod a videókból)
 • Mennyire fontos a helyes légzés elsajátítása? (a rövid válasz: igen ez az egyik az egyik legfontosabb dolog és a videókban erre is részletes magyarázatot adok, mitöbb, együtt fogjuk megtanulni a helyes légzést)
 • Hogyan enyhíthető biztonságosan bármilyen jellegű fájdalom a jóga segítségével?
 • Hogyan csökkenthető a magas vércukorszint és vérnyomás a jóga segítségével?
 • Hogyan adhatja meg a jóga a stresszmentes életet?
 • Hogyan erősíti a jóga az immunrendszert ?
 • Hogyan enyhítheti a jóga a depressziós tüneteket?
 • Hogyan adhat a jóga boldogságot a mindennapokban?

A rendszeresen elvégzett jógagyakorlatok hatására:

 • Javul a tested sejtjeinek oxigén ellátása, javul a vérkeringésed.
 • Javulnak a tested szervrendszeri működései, javul az általános közérzeted, felgyorsulnak a tested regenerálódási, öngyógyítási folyamatai.
 • Csökkenek az esetleges hangulatingadozásaid, javul a szervezeted stresszkezelési mechanizmusa, a mozgásszervi panaszaid enyhülnek.

Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növelem a terhelést, ezzel is javítva állóképességedet, tüdőkapacitásodat, rugalmasságodat, egyensúlyérzékedet és lelki békédet.

A tanfolyam alatt nem csak a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálok neked, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek számodra.


 • Több mint 8 óra online kezdőjóga oktatás: a teljes tanfolyamhoz azonnal hozzáférsz.
 • Könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapsz a hatha jóga filozófiájának alapjaiba, közérthető, egyszerű, könnyen alkalmazható gyakorlatsorok segítségével.
 • Lépésről lépésre építem fel jógagyakorlásodat, bármelyik videót többször is megnézheted.
 • Bármikor megállíthatod és újra nézheted a videókat, így abban a tempóban sajátíthatod el a mozdulatokat, ahogy neked megfelel.

Használd ki MOST mindazt amit Online Kezdő Jógatanfolyamom kínál mindössze napi 20 perc gyakorlással.

 • Az otthonod kényelméből választhatod meg, mikor és mennyit gyakorolsz: használd ki az irányított videós jógaóráim által nyújtott különbözö gyakorlási lehetőségeket.
 • Gondosan kidolgozott online tanfolyamom segítségével minden alap jógapózt megtanítok neked, mindemellett megtanítlak magabiztosan és hatékonyan relaxálni is: segítek megismerni a belső nyugalmat és belső békét.
 • Az irányított videós gyakorlások magukban foglalják az alapvető álló, ülő és fekvő pózokat: az elsajátított pózok fejlesztik a hajlékonyságodat és testtartásodat.
 • Semmifelé előzetes jógaismeret nem szükséges a kurzus elvégzéséhez: gyakorolhatod a jógát jógaszőnyegen is, de ez sem feltétlenül szükséges.
 • Ez a kurzus tökéletes választás azoknak, akik a jógát saját tempójukban és otthonuk kényelméből szeretnék gyakorolni: várlak az Online Kezdő Jógatanfolyamon.
 • A teljes vezetett videós online kezdő jógatanfolyamhoz azonnal hozzáférsz a megrendelés után.

Lenkefi Mónika

Namaste, Lenkefi Mónika.

Akciónkból hátralévő idő:

 • 00

  nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  mp